Tervetuloa tutustumaan Tempuksen leirielämään! Mikäli leirivierailusta on kysyttävää, lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen leirivierailu@tempus18.fi.

Leirivierailun liput on myyty loppuun. Tässä vaiheessa lisäliput ovat mahdottomia järjestää. Ostettu lippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi myydä eteenpäin, joten peruutuslippuja ei ole.

Lipunmyynti

Leirivierailu järjestetään perjantaina 27.7.2018. Leiriläisillä on vapaa-aikaa lounastaukonsa ajan eli noin klo 12.00-13.30. Vierailuajat on jaettu useampaan aaltoon ja ensimmäisen lähtö pysäköintialueelta on klo 10.00. Lippukaupassa lippua ostaessasi voit valita, mihin yhteiskuljetuksen lähtöön ostat lipun. Ostettu lippu ei kelpaa muihin kuljetusvuoroihin. Myös paluuajankohta on määritelty lipussa.

Lippu maksaa 15 euroa. Jokainen bussimatkustaja tarvitsee oman istumapaikan, minkä vuoksi myös lapset maksavat täyden hinnan. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Lippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi myydä eteenpäin.

Yleisön pyynnöstä lipunmyyntiä jatkettiin 22.7. saakka. Valitettavasti liput on myyty loppuun ja näin bussit ovat ääriään myöten täynnä. Emme siis voi valitettavasti voi enää myydä edes yksittäisiä lippuja, eikä peruutuslipppuja ole, koska lippuja ei voi myydä eteenpäin. Valitettavasti emme voi taata 7.7. jälkeen lippunsa ostaneille erityisruokavalion mukaisia eväitä, joten suosittelemme erityisruokavaliota noudattavia vierailijoita varautumaan omin eväin.

Leirivierailun lippuja myydään Tempus18:n Holvi-verkkokaupassa.

Saapuminen

Vierailijoiden pysäköintialue on Lohtajan Kirkonkylän koululla (Karhintie 3, 68230 Lohtaja) ja sieltä lähtee linja-autokuljetus leirialueelle. Autoja ei saa pysäköidä muualle. Leiriin ei voi tuoda lemmikkieläimiä, eikä niitä saa jättää parkkialueelle. Pääsylippuun sisältyy välipala. Sen saa saapuessa leirialueelle.

Lähde ajoissa liikkeelle, jotta ehdit lippuusi merkittyyn bussiin. Malttia ja iloista mieltä kannattaa pakata mukaan.

Välipala

Pääsylippuun sisältyy välipala. Sen saa saapuessa leirialueelle. Jokaisen vierailijan on lisäksi hyvä varata mukaan vähintään 0,5 l juomavettä itselleen. Leirialueen kahvilat, kioskit ja kauppa palvelevat vierailijoita ja leiriläisiä. Kahviloista saa pikkusuolaista, makeaa ja muita herkkuja. Kaupasta on tarjolla esimerkiksi rajoitettu valikoima leirituotteita ja retkeilyvälineitä.

Kuinka löydän leiriläisen?

Ota etukäteen selville, missä alaleirissä vierailtavasi asuu: leirihuivin väri kertoo alaleirin ja on hyvä tietää myös leirilippukunnan nimi. Matkapuhelimet saattavat toimia huonosti suuren keskittymän takia.

Turvallisuus

Hätätapauksissa melkeinpä jokainen leiriläinen voi auttaa tai etsiä sinulle apua. Vakavissa tapauksissa soita 112. Leirialueella on tupakkapaikkoja, joita pyydämme käyttämään.

Poistuminen

Ole silloin bussissa kuin lipussasi lukee! Ole siis ajoissa liikkeellä. Jos otat mukaan leiriläisen, suunnitellusti tai suunnittelematta, niin pidä huoli siitä, että leiriläisellä on poistumislupa. Leiritoimiston pitää tietää leiriläisten poistumisesta.

Varustautuminen

Vierailija tarvitsee yllensä säänmukaisen vaatetuksen sekä kangasmetsämaastossa kulkemiseen sopivat jalkineet. Lisäksi suosittelemme ottamaan mukaan päähineen ja täytetyn vesipullon (leirialueella on uudelleentäyttömahdollisuus). Kahviloita ja kauppoja varten kannattaa varata mukaan käteistä rahaa. Kahvia/teetä varten tulee ottaa mukaan oma muki. Leiriläiselle voi tuoda pieniä tuliaisia, mutta myös paikan päällä on mahdollista ostaa joitain herkkuja ja tarvikkeita. Uintimahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Eläimet

Leirialueelle ei saa valitettavasti tuoda eläimiä allergia- ja turvallisuussyistä. Korostamme, että edes parkkipaikoille ei voi jättää eläimiä kulkuneuvoihin tai hoitoon: leiri- ja pysäköintialueille ei ole järjestetty lemmikkiparkkia.

Liikkuminen leirillä

Vierailtavan leirilippukuntaan tulee ilmoittaa, milloin vierailtavan kanssa on tarkoitus palata alaleiriin. Vierailtavan kanssa voi kulkea leirissä vapaasti, mutta vieraisiin leirilippukuntiin ja kielletyiksi merkittyihin paikkoihin ei saa mennä. Huolehdithan, että leiriläinen ehtii syödä leirilippukunnan vuorolla!

Tupakointi ja muut päihteet

Tempus18 on päihteetön leiri ja siksi alkoholin tms. tuominen leirialueelle on ehdottomasti kiellettyä. Täysi-ikäinen voi tupakoida siihen osoitetuilla paikoilla. Partiossa kasvatamme nuoria omalla esimerkillä – toivomme kaikkien vierailijoidenkin muistavan tämän.

Ko-Gi-tapaaminen

Leirivierailulla ei voi osallistua partiojohtajan jatkokoulutuksen käyneiden Ko-Gi-tapaamiseen. Leirivierailun viimeinen bussi kohti pysäköintialuetta lähtee ennen neljää ja Ko-Gi-tapaaminen alkaa vasta sen jälkeen. Ko-Gi-tapaamiseen voi osallistua vain päiväleiriläiseksi ilmoittautuneet tai pidempään leirillä olevat.

Kysyttävää leirivierailusta?

Laita sähköpostia osoitteeseen leirivierailu@tempus18.fi.