Leiri on sunnuntaista sunnuntaihin eli 22.-29.7.2018 seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Sudenpentujen leiri on torstaista sunnuntaihin, 26.7.-29.7.2018

Early Birdinä maksat vähemmän! Early Bird hinnat ovat voimassa 1.12.2017-31.1.2018. Pitkän leirin hinta on tällöin 165 euroa ja lyhyen (sudenpentujen leiri) 85 euroa.

Normaali ilmoittautumisaika on voimassa 1.-28.2.2018 jolloin leirimaksu on 185 euroa pitkältä ja 100 euroa lyhyeltä leiriltä.

Tekijöiden eli vaeltajien ja sitä vanhempien on mahdollista ilmoittautua myös yksittäisiksi päiviksi. Päiväleirimaksu on 25 euroa. Yhden päivän päiväleirimaksulla voit saapua leirialueelle klo 9.00 ja alueelta pitää poistua ennen iltapalaa. Yhden päivän maksu ei sisällä yöpymistä tai aamu- ja iltapalaa. Kahden tai useamman päivän päivämaksulla voi saapua ensimmäisenä päiväleiripäivänä klo 9.00 ja viimeisenä päivänä pitää poistua leirialueelta iltapalaan mennessä. Alueella voi myös yöpyä siinä tapauksessa.

Perheen toisesta alle 18-vuotiaasta (22.7.2000-31.12.2010 syntyneestä) alkaen saa leirimaksuun 10 euron sisarusalennuksen. Alennus merkitään ilmoittautumislomakkeelle vain perheen toiselle tai sitä seuraaville sisarukselle.

Perheleiriläisistä alle kaksi vuotiaat (syntynyt 2016-2018) pääsevät ilmaiseksi ja 3-vuotiaasta partioikään (syntynyt 2011-2015) alennus leirimaksusta on 50 %.

Ulkomaalaisten partiolaisten ja ei-vielä-partiolaisten hinnat ovat samat kuin kaikilla muillakin.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksassa. Linkki ilmoittautumiseen on ilmoittautumisohjeet-sivulla.

Kesätyötakuu: 

Piirileiri Tempus18:sta on käytössä kesätyö- ja lomatakuu. Mikäli piirileirille ilmoittautunut henkilö ei töiden vuoksi voikaan osallistua leirille, voi hän perua ilmoittautumisensa työnantajan todstusta vastaan 31.5.2018 asti, jolloin maksettu leirimaksu palautetaan. 

Kesätyö- ja lomatakuu koskee kaikkia, joilla on pesti piirileirillä eli samoajia ja sitä vanhempia osallistujia. Syitä takuun käyttämiselle ovat kesätyöt, loman sijoittuminen muuhun kuin leiriajankohtaan tai työttömän työnsaanti tavallisen perumisajan (28.2.2018) jälkeen. Takuu koskee myös asevelvollisuutta suorittavia. Takuun käyttämisestä on ilmoitettava Tempus18:n pestiesimiehelle, oman lippukunnan Tempus18- yhteyshenkilölle sekä piirin Tempus18 projektityöntekijälle mahdollisimman pian.  

Tukea leirimaksuun:

Lippukunnan kanssa voi neuvotella maksuaikataulusta, jolloin koko leirimaksua tarvitse välttämättä maksaa yhdessä erässä. Tällöin ota yhteyttä oman lippukuntasi lippukunnanjohtajaan tai rahastonhoitajaan lisäohjeita saadaksesi.

Perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi tukea leirimaksuun tai leirivarusteisiin voi hakea myös esimerkiksi oman seurakunnan diakoniatyöltä, Pelastakaa Lapset ry:ltä, tai Diakonissalaitoksen avustustoimikunnalta. Lisätietoa, hakukriteerit ja avustuslomakkeet löydät heidän omilta sivuilta.

Tempuksella kerätään omaa stipendirahastoa, josta voidaan myöntää leirimaksutukea lapsille, nuorille ja perheille taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Leiristipendin suuruus riippuu kokoon saatavasta yhteispotista, ja hakijoiden määrästä. Mikäli leirimaksutuki myönnetään, jää hakijalle kuitenkin maksettavaksi pieni omavastuuosuus, sudenpennuilla 40€, ja muilla 60€. Huomioi, ettei leirimaksutuki välttämättä kata omavastuuosuuden ja leirimaksun erotusta kokonaan, vaan sinulle jää vielä maksettavaa. Mikäli haet avustusta Tempuksen omasta stipendirahastosta, ja omavastuuosuus jää sinulle liian suureksi, saat peruuttaa osallistumisesi maaliskuun loppuun mennessä ilman kuluja. Avustuspäätökset ilmoitetaan hakijoille helmikuun puoliväliin mennessä. Lippukunta laskuttaa jäljelle jäävän osuuden.

Tempuksen leirimaksuavustus haetaan oheisella lomakkeella: Leirimaksuanomus

Toimita allekirjoitettu hakemuksesi Pohjanmaan Partiolaiset ry:n toiminnanjohtajalle postitse

Hallituskatu 35 A 5, 90100 OULU, puhelin 044 0375 779 tai sähköpostin liitetiedostona marko.miesmaa@partio.fi.

Avustushakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut piirileiriprojektista, ota rohkeasti yhteyttä!