Tempus18-posti – Tammikuu

Tempus18- piirileirille kokoonnutaan 22.-29.7.2018 Vattajalle Kokkolaan. Sudenpentujen leiri on 26.-29.7.2018. Jaathan tietoa Tempus18:sta lippukunnassasi!

VIELÄ EARLY BIRDILLÄ KUUN LOPPUUN

Tammikuun loppuun asti ehdit vielä ilmoittautumaan Tempus18:sta halvempaan early bird-hintaan koko leiri 165€ ja sudenpennuilta 85€. Ilmoittautuminen jatkuu kuitenkin vielä helmikuun ajan, joten silloinkin on vielä mahdollista varmistaa pääsynsä ensi kesän aikamoiselle kokemukselle!

LEIRIHOTELLI

Leirihotelli palvelee vain sellaisia osallistujia, jotka terveydentilansa puolesta eivät pysty nukkumaan ulkona. Leirihotellista löytyvät sisämajoitus, pienehkö keittiötila, sisä-wc ja suihku. Mikäli tarvitset leirin aikana sisämajoitusta tai sinulla on muita vastaavia erityistarpeita, kerro tämä ilmoittautumislomakkeessa ja perustele tarpeesi. Leirihotellilla ei ole pestiläisiä töissä vaan se toimii pitkälti itsepalveluperiaatteella.

TÄRPPEJÄ OHEISOHJELMISTA

Tempuksella pelataan myös aikakausiteemaista keräilykorttipeliä. Jokaisella alaleirillä on eri aikakauden kortteja ja jokainen osallistuja saa aloituspakan, jossa on muutama oman alaleirin kortti. Lisää kortteja voi ansaita
ohjelmapisteiltä ja omasta leirilippukunnasta sekä vaihdella kavereiden kanssa. Leirilippukunnat voivat siis palkita leiriläisiä harkintansa mukaan antamalla keräilykortteja. Tarkemmat peliohjeet ja ohjeistus palkintokorttien jakamisesta julkaistaan lähempänä leiriä.
Vapaa-ajan ohjelman ohella voi leirillä käydä vapailla hetkillä tai iltasella nauttimassa kahvikupillisen tai muuta pientä purtavaa leirin omissa kahviloissa vaikkapa jääkaudella, tai mystisten avaruusvalojen tuikkeessa.

OHJELMAN ENNAKKOPAKETTI

Ohjelman ennakkopakettiin on koottu erilaisia aktiviteetteja eri ikäkausille, jotka voi suorittaa oman partioryhmän kanssa jo ennen leiriä. Näin pääsette Tempus18-tunnelmaan mukaan jo ennen leiriä. Ohjelman ennakkopakettiin tästä.
Ohjelman ennakkopaketti on nyt myös lähetetty tai muulla tavalla toimitettu teille paperisena versiona. Samassa paketissa on mukana myös hieno Tempus18-mainosjuliste, jonka voitte laittaa kolonne seinään!

RAKENNUS- JA PURKULEIRI

Haluatko aloittaa Tempuksen ennen muita? Tule rakennusleirille 19-21.7, jonne tarvitaan innokkaita tekijöitä. Jos varsinaisen leirin päättymisen jälkeen et halua vielä päästää irti Tempus18-fiiliksestä, niin mahdollista on ilmoittautua myös purkuleirille 29-30.7. Sekä raksa-, että purkuleirillä tarjolla on hyvää ruokaa ja sauna mahdollisuus huipun seuran lisäksi.
Rakennus ja purkuleireille voivat osallistua samoajat ja sitä vanhemmat.

AVOIMET PESTIT

Tiedoksi lippukuntiin, että Tempus18:sta on vielä paljon mielenkiintoisia pestejä haettavana. Kiinnostaisiko mahdollisesti muonitusmestarin, turvakympin tai sometiimiläisen pestit? Entäpä valokuvaajan, markkinamestarin tai erityisruokavaliokeittiöläisen tehtävät? Pestejä löytyy myös eri ohjelmalaaksojen parista useita. Käy vilkaisemassa nettisivuilta avoimet pestit-sivu! Sieltä pystyt myös lähettämään avoimen hakemuksen, jonka kautta nappaamme sinut sopivaan pestiin. Esimerkiksi perheleiriin lähteville aikuisille voi vinkata leirin pestisivusta ja jakaa muutenkin laajemmin tietoa lippukunnan vaeltajaikäisille ja aikuisille. Tehdään yhdessä kaikkien aikojen piirileiri!