Täältä löydät joulukuun Tempus18-postin sisällön.

Sait juuri sähköpostiisi postia kaikkien aikojen piirileiriin liittyen. Tempus18-piirileirille kokoonnutaan 22.-29.7.2018 Vattajalle Kokkolaan. Sudenpentujen leiri on 26.-29.7.2018. Jaathan tietoa Tempus18:sta lippukunnassasi!

Ilmoittautuminen on alkanut! 

Ilmoittautuminen Tempus18-piirileirille on avattu 1.12. Ilmoittautumisen suhteen ei kannata aikailla, sillä joulu-tammikuun ajan leirille pääsee ”early bird”-hinnalla halvemmalla, kuin vasta helmikuussa ilmoittautuessa. Ilmoittautumislinkki löytyy nettisivuilta osioista Ilmoittautumisohjeet. Sivulta löydät myös muuta tieto ilmoittautumiseen liittyen. Tässä myös suora linkki ilmoittautumiseen. 

Leirituotekauppa on avattu! 

Leirituotekauppa avautui joulukuun alussa osoitteessa https://shop.spreadshirt.fi/tempus18/. Etusivulla näkyy vain osa kaupan valikoimasta, joten kannattaa klikata esimerkiksi Asusteet- tai Lasten-sanoja, jotta näkee laajemman valikoiman. Staff-tuotteet on tarkoitettu leirilippukunnan johtajistolle ja muille piirileirin pesteissä oleville. Avajaistarjouksena kaikista tuotteista on 15 prosentin alennus koodilla welcome-100198137. Nyt on hyvä aika ostaa leirituotteita vaikkapa pukin konttiin! 

Kutsu ulkomaalaiset partiokaverit Tempukselle! 

Tempukselle ovat erittäin tervetulleita myös kansainväliset vieraat. Kutsukaa siis ihmeessä mukaan Roihu-kaverit, Tuisku-toverit ja kaikki muut partiotutut ulkomailta! Voit helposti kertoa kv-kavereille Tempuksesta kutsumalla heidät leirin englanninkieliseen Facebook-tapahtumaan (https://www.facebook.com/events/353810041696965/). Vinkkaa kavereille myös Tempuksen englanninkieliset nettisivut Lisätietoja voi kysellä marika.jokela@partio.fi. 

Markkinointimateriaalia lippukuntien käyttöön 

Tsekkaa leirin markkinointimateriaalit Tempuksen nettisivuilta! Sivuilla on valmis esitys esitettäväksi vaikkapa Tempus18-vanhempainillassa. Markkinointimateriaaleissa on myös valmiita kuvia, joita voi hyödyntää, kun mainostaa leiriä esimerkiksi oman lippukunnan sosiaalisen median kanavissa. Markkinointimateriaaleihin on juuri lisätty infolapuille/-sähköposteille valmis mallipohja, jota voi soveltaa oman lippukunnan käyttöön. Pohjassa on valmiina tietoa leiristä, ilmoittautumisesta ja hyödyllisiä linkkejä. 

Tsekkaa materiaalit ja ota käyttöön: http://tempus18.fi/lippukunnille/tempus18-markkinointimateriaalia/  

 

Pestejä on auki

Tempuksen timanttinen tekijätiimi etsii täydennystä. Tarjolla on toinen toistaan mielenkiintoisempia pestejä mestaritasolta tekijätasolle. Nämä viedään käsistä, toimi siis nopeasti:  

http://tempus18.fi/tekijalle/avoimet-pestit/ 

Seuraa Tempuksen joulukalenteria! 

Joulutunnelmaan voi virittäytyä seuraamalla Tempuksen joulukalenteria Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa. Seuraa kalenteria ja osallistu kilpailuun! Luvassa on palkintoja joista on varmasti iloa leirillä! 

Tempus18 Facebookissa: https://www.facebook.com/tempus18/
Tempus18 Instagramissa: https://www.instagram.com/tempus18/ 
Tempus18 Snapchatissa: Tempus18 

Mukavaa joulua ja iloista tulevaa kaikkien aikojen vuotta!