Alla on lista avoimista pesteistä.Tässä vaiheessa pestejä voivat hakea vaeltajat ja aikuiset. Lisää pestejä tulee koko ajan! Mikäli avoimista pesteistä ei löytynyt sinua kiinnostavaa pestiä voit täyttää myös alla olevan avoimen pestihakemuksen.

Pesteissä pääsee kehittämään itseään ja omaa osaamistaan, joten kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata. Mikäli et ole täysin varma, onko pesti juuri sopiva sinulle, niin ole silti yhteydessä, jos aihepiiri kiinnostaa. Yhteyshenkilö mielellään keskustelee kanssasi. Tehdään pestistä sinulle sopiva!

Johtajat kuuluvat leiritoimikuntaan ja he johtavat eri osa-alueita. Osa-alueilla on päälliköitä ja he vastaavat jostain osa-alueen kokonaisuudesta. Mestari taas vastaa tietystä kokonaisuuden osasta. Lisäksi tarvittaessa on kymppejä, jotka vastaavat esimerkiksi jostain tietystä toimintapisteestä. Johtajilla, päälliköillä, mestareilla ja kympeillä on johdettava tiimiläisiä. Tiimiläinen on tekijätason pesti.

Eikö löytynyt mieleistä pestiä?

Voit esittää pestitoiveesi leiri-ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin yhteystietosi ja kiinnostuksen kohteesi välitetään eteenpäin osa-alueesta tai tehtävästä vastaavalle henkilölle. Voit odottaa yhteydenottoa pestiin liittyen ennen leiriä. Mikäli sinulla on kysyttävää pesteihin tai pestitoiveeseesi liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse tempus18@partio.fi tai projektikoordinaattori Riitta Kivivasaraan, p. 044 7169304.

 

Voit lukea pestin kuvauksen klikkaamalla pestin nimeä.

Viestinnän ja KV-tiimin pestit

 

Resurssin pestit

 

Osallistujat-tiimin pestit

 

Ohjelman pestit

 

 

Palvelun pestit

 

 

Kokemus pestit