Hei sinä Tempukselle lähtevä vaeltaja tai aikuinen!

Meille on tärkeää, että myös teille leirillä enemmän mahdollistajan roolissa oleville tarjottaisiin kivaa tekemistä vapaa-ajan hetkiin. Tälle sivulle on koottu esimerkiksi vaeltajille ja aikuisille suunnatut irtiotot, aatehotelli, arvokirjat sekä muistathan myös vierailla leirin kylpylässä, jonka ikäraja on vaeltajat+, eli vaeltajille ja sitä vanhemmille.

Myös osa kahviloista on suunnattu leirin tekijäikäisille, joko koko aukioloajan tai iltaisin klo 21.00 alkaen. Tarkemmat tiedot löydät leiriläisen kirjasta.

Vaeltajille ja aikuisille on tarjolla myös mielenkiintoisia koulutuksia ja seminaareja, joiden tarkemmat tiedot löytyvät koulutukset ja seminaarit -sivulta.

Älä unohda Tapahtumat-leirillä -sivua, josta löytyy tietoa leirin ajan oheisohjelmasta, johon kannattaa käydä tutustumassa. Näin, et jää mistään hienosta paitsi leirillä!

 

Arvokirjat

Leirissä kiertää arvokeskustelu kirjoja, johtajalta toiselle.

Saadessasi kirjan voit lueskella siihen kirjoitettua ja jatkaa keskustelua kirjoittamalla omia ajatuksia. Laita kirja eteenpäin toiselle johtajalle tai tuo aatehotellille, josta kirja jatkaa matkaa. Kirjoissa käydään arvokeskustelua ainakin teemoista rauha, totuus (maailmankatsomus) ja globaalivastuu.

 

Aatehotelli

Aatehotelli sijaitsee leirin keskellä filosofien laakson kupeessa.
Hotelli on K18 aluetta ja sinne voi tulla huokaisemaan, haastelemaan, sekä tekemään käsillä keinutuolia ja tilkkupeittoa.
Aatehotellilta löytyy myöskin kirjoja ja pöytäpelejä, sekä siellä pidetään seminaareja ja sofistien kulman keskusteluja.
Aatehotellin ilmoitustaululta löytyy leirin K18 tarjonta päivitetyssä muodossa.

Ota oma muki mukaan, hae kahvi ja pulla kahvilalta, tule turisemaan kiikkustuolin äärellä.

 

Kreikkalais-roomalainen kylpylä

Vaeltajat+
Aqua vitae, elämän vesi, virtaa suoraan suoniisi, kun astut Tempuksen kylpylään. Lillu erilämpöisissä altaissa tai nauti höyrysaunan eteerisistä tuoksuista. Jos nämä eivät vielä paranna sieluasi ja ruumistasi, ota astraaliteltassa kristallihoito.

Vaeltajien irtiotot

Leirin aikana jokaisen vaeltajan kannattaa hakeutua aikakin yhteen irtiottoon!

Irtiotto on kolmen tunnin pituinen poissaolo leiriarjesta oman ikäkauden porukalla. Tarjolla on mukavaa tekemistä, pientä purtavaa ja takuuvarmaa seuraa. Irtiottoihin ilmoittaudutaan aatehotellilla, josta löytyy myös päivitetty irtiotto-aikataulu. Aikataulut saattavat kuitenkin elää leirin aikana, joten kannattaa aina käydä tarkistamassa aatehotellilta viimeisimmät tiedot.

 

Vaahtosäbää

Irtiotto vesilaakson saloihin. Luvassa aikamatka lapsenmieleen vaahtobileisiin, sanaputkeen ja lettukesteille.

Tiistaina 24.7. ja perjantaina 27.7. klo 20 lähtö aatehotellilta.

 

Melontaa

Irtiotto vesilaaksoon ja merelle. Irrota itsesi melonnan rauhaan ja nuotiolle tikkuleivän paistoon.

Tiistaina 24.7. ja perjantaina 27.7. klo 20 lähtö aatehotellilta.

 

Jooga ja mielenhallintaa

Hyvän mielen irtiotto kiireen katkaisemiseen! Luvassa tajunnan virtaa, joogaa ja kevyttä välipalaa.

Torstaina 27.7. klo 13.30 ja lauantaina klo 9.30 lähtö aatehotellilta 

 

Peli-irtiotot

Tule pelaamaan kaupunkisotaa tai partiokaaosta. Aikamatka lapsuuteen, nuoruuteen tai tulevaisuuteen mitä parhaimmassa seurassa. Pelituokion päätteeksi tortillakestit. Peli-irtiotoissa ryhmän koko tulee olla riittävän suuri.

Maanantaina 23.7. ja keskiviikkona 26.7.klo 13.30 Kaupunkisotaa (ryhmäkoko 10 -20) lähtö aatehotelilta. 

Torstaina 24.7. klo 20.30 ja lauantaina 26.7. klo 14 Partiokaaos (ryhmäkoko 10-30) lähtö aatehotelilta. 

 

Karaoke

Laulattaako? Irrota itsesi leiriarjesta ikätovereiden kanssa musisoimaan. Luvassa karaokea ja pientä purtavaa päiväohjelman päätteeksi.

Maanantaina 23.7., keskiviikkona 26.7. ja lauantaina 28.7., lähtö aatehotellilta klo 20.

 

Mölkkyä ja lautapelejä Vaeltajien irtiottotalolla lisäksi mahdollisuus chillailuun, mölkyyn ja lautapelien pelaamiseen sunnuntai, keskiviikko ja lauantai iltana klo 21-23.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Aatehotellilla edelliseen iltaan mennessä.
Marjukka (Pöö) Borgman p. 0445268757.