Hei, sinä 18-vuotias tai sitä vanhempi Tempus18-piirileirille ilmoittautunut! Olethan muistanut suorittaa Turvallisesti Yhdessä -verkkokurssin? Mikäli olet kurssin jo suorittanut, niin muistathan varmistaa, että lippukuntasi muutkin aikuiset ovat niin tehneet.

Jokaisen Tempukselle osallistuvan 18-vuotiaan tai sitä vanhemman partiolaisen tulee suorittaa tämä kurssi ennen leirille tuloa. Leirilippukunnanjohtajat tulevat tarkistamaan leirillä, onko kaikilla partion jäsenillä koulutus suoritettu ja ovatko kaikki ei-vielä-partiolaiset perehtyneet Turvallisesti yhdessä -ohjeeseen.

Koulutus kannattaa suorittaa saman tien osoitteessa moodle.partio.fi. Jos suoritus on tehty 15.5.2018 mennessä, niin suoritettu koulutus siirtyy automaattisesti Kuksaan. Jos kurssin suorittaminen on tapahtunut toukokuun puolivälin jälkeen, tulee koulutustodistus ottaa mukaan leirille.

Ohjeita suorittamiseen 

Partiolaisen huoltaja (EVP) voi omilla huoltajatunnuksillaan käydä suorittamassa koulutuksen Moodlessa. Kurssitodistus tulee ottaa mukaan leirille.

Muiden ei-vielä-partiolaisten tulee Moodle-koulutuksen sijasta tutustua partion Turvallisesti yhdessä – materiaaleihin: